Foutmelding

  • Notice: Undefined variable: tr in include() (regel 18 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property 'tid' of non-object in include() (regel 18 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: tr in include() (regel 19 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in include() (regel 19 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: tr in include() (regel 19 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property 'count' of non-object in include() (regel 19 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/includes/menu.inc).

Voeten

Geplaatst op: 25-03-2013 19:17

 Voeten          Het lichaam bestaat uit een romp, ledematen en een hoofd. Oké, ook handen doen mee, maar voeten? Nee, die zijn zo ver weg. Die worden vaak vergeten. Met handen kan je in je neus peuteren, een glas water naar je mond brengen, je billen afvegen, de kat aaien en eten koken. Wat kan je met voeten? Staan en lopen. Dat is het zo ongevee...

Aantal reacties: 0
Geplaatst op: vr, 02/21/2014 - 10:35

 

Voeten         

Het lichaam bestaat uit een romp, ledematen en een hoofd. Oké, ook handen doen mee, maar voeten? Nee, die zijn zo ver weg. Die worden vaak vergeten.

Met handen kan je in je neus peuteren, een glas water naar je mond brengen, je billen afvegen, de kat aaien en eten koken. Wat kan je met voeten? Staan en lopen. Dat is het zo ongeveer wel. Voeten zitten dan ook in het verdomhoekje. Ver weg van het verstand en alleen mogelijk voor eenvoudige doeleinden.

Als voetreflexoloog kom ik met mijn handen weliswaar in aanraking met vele voeten. En aan die voeten zitten vele bijzondere personen. Voeten zijn als het gezicht van de mens. Een open boek.

De kleur, geur, tenen, nagels, vlekken en de vorm van de voet zijn als de neus, ogen oren, sproeten en kin van het gezicht. Zowel in het gezicht als in de voeten is de gezondheid van de mens te zien en te voelen.

Soms nemen voeten een aantal functies van de handen over. Er zijn prachtige voorbeelden en filmpjes van. Als ik dat zie, mag ik mijn handen dichtknijpen. Ik heb het goed voor mekaar. Mijn handen doen het fijne werk en mijn voeten dragen mij. En zo kom ik nog eens ergens.

Wil je meer weten over weten over de betekenis van voeten en tenen, kom dan naar de avond workshop Tenen Lezen en verbaas je over al je mogelijkheden.

Reactie toevoegen