Foutmelding

  • Notice: Undefined variable: tr in include() (regel 18 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property 'tid' of non-object in include() (regel 18 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: tr in include() (regel 19 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in include() (regel 19 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Undefined variable: tr in include() (regel 19 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property 'count' of non-object in include() (regel 19 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/sites/all/modules/kineflex/blogblocks/blogblocks_overview.tpl.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/vhosting/ab/vhost0048379/domains/kineflex.nl/htdocs/www/includes/menu.inc).

Welkom Energie

Geplaatst op: 20-02-2013 14:52

Welkom energie. Sinds zeven dagen is het vasten een onderdeel van mijn leven. Anders dan voorgaande jaren, nu meer gericht op naar binnen toe. Dat heb ik geweten; wat een onbewuste verslavingen heb ik opgedaan in de loop der maanden. Twitter en facebook deden zijn entree. Maar ook het direct beantwoorden van sms-jes, mails en telefoon. Het gevoel direct te moeten reageren deed mijn hartslag verhog...

Aantal reacties: 2
Geplaatst op: wo, 02/20/2013 - 14:54

Welkom energie.

Sinds zeven dagen is het vasten een onderdeel van mijn leven. Anders dan voorgaande jaren, nu meer gericht op naar binnen toe.

Dat heb ik geweten; wat een onbewuste verslavingen heb ik opgedaan in de loop der maanden. Twitter en facebook deden zijn entree. Maar ook het direct beantwoorden van sms-jes, mails en telefoon. Het gevoel direct te moeten reageren deed mijn hartslag verhogen.

Afgelopen week waren er momenten van rust zonder mijn mobiel erbij pakken…., ’s avonds moe zijn en dan niet zappen.... Als een kip zonder kop liep ik rond. Tot ik bedacht dat ik dat ene boek wilde lezen, een puzzel wilde maken en ook best even voor me uit mocht staren op de bank. Zo geschiedde. Dagdromen, boek lezen, ideeën laten rijpen en vooral opruimen. Voor dat laatste was eindelijk ruimte gekomen.

Al deze rustmomenten geven vertrouwen en mogelijkheden, ik kán intensief sporten, ik kán opruimen, ik kán mijn eigen tijd beheren, maar vooral ik wíl het allemaal. ‘Moeten’ is veranderd in ‘zou kunnen’, ‘onthouding’ is veranderd in ‘keuze’.

Klinkt allemaal mooi, maar voelt het ook zo? Houd ik dit inderdaad 40 dagen vol? En vooral houd ik dit daarna ook vol? Is het een kwestie van volhouden of is dit mijn nieuwe gewoonte?

De tijd zal het leren. Het stromen van de energie is net een beekje, soms kabbelend maar momenteel vol stroomversnellingen. Maar wanneer komt de waterval en kletter ik dan naar beneden? Wordt vervolgd.

Reacties

Goed bezig! Hier ineens drie keukenladen uitgemest. Maar da's vast een ander virus.

Nee hoor, geen ander virus, gewoon besmet door mij, ha, ha. Super van je.

Reactie toevoegen